Over mij

Ik ben Alexandra Blok
Kinesioloog

Ik ben

“Met mijn praktijk wil ik graag bijdragen aan een gezond en fit lichaam in combinatie met een sterke geest”

Slider

Even voorstellen:

Mijn naam is Alexandra Blok, ik ben getrouwd en heb samen met mijn man twee kinderen.

Na jaren in de financiële wereld te hebben gewerkt, ben ik in 2009 mijn praktijk Kinesiologie gestart. Na het afronden van mijn vierjarige studie Kinesiologie was dit mijn grote wens.

Ter ondersteuning van mijn behandeling heb ik diverse aanvullende opleidingen afgerond zoals farmacologie, psychologie en psychopathologie. Om aan de eisen van de beroepsvereniging en verzekeraars te voldoen volg ik regelmatig bij- en nascholingen en neem deel aan intervisiebijeenkomsten met collega’s. Verder heb ik een breed netwerk en waar nodig werk ik samen met anderen.

Naast mijn praktijk werk ik sinds 2012  bij Slachtofferhulp Nederland. Ik kom in het leven van mensen op een moment dat ze zelf, door een ingrijpende gebeurtenis, de controle over het dagelijks leven kwijt zijn. Hierbij ontstaan trauma`s en angsten. Door emotionele en praktische begeleiding zorg ik dat de zelfredzaamheid weer naar boven komt en daarmee ook de controle over het leven. Deze levenservaring vormt mede een basis voor het functioneren van mijn praktijk.